easypagelogo  

Van alle markten thuis...

Van onderstaande informatie hopen we dat mensen er iets aan hebben  net zoals wij:

We zijn en blijven, ondernemende mensen. Zowel John als ik hebben beide een zaak gerund. John in verzekeringen en een coachingspraktijk. Zelf ben ik tien jaar middenstander geweest met een winkel in stoffen, kleding en "aanverwante artikelen". Tussendoor nog wat huizen verbouwd (Thea) en actief in de politiek (John). Beide hebben we gekozen voor een loopbaan in de hulpverlening: jeugdzorg en psychiatry. Je kunt dus wel zeggen dat we van veel markten thuis zijn.

We hebben onze, goed lopende banen, uiteindelijk opgezegd om onze andere dromen waar te maken. Daarvoor is ons huis verkocht en zijn de spullen weggedaan zodat we twee jaar kunnen reizen. Hoe we het daarna gaan doen  bekijken we later wel, zo zijn we. Een van onze lessen onderweg (de meest belangrijke) is dat we dit leven zo lang mogelijk willen voortzetten. Op eigen (financiele) kracht zo lang mogelijk gebruik makend van ons spaargeld aangevuld met nieuwe projecten.

Nieuwe ideeën en plannen

Iedereen die ons volgt heeft gemerkt dat we "zo nu en dan"  nieuwe dingen lanceren. Droomexpress, coachingsexpress, Hongarije huis en tuin, advertenties, kleding met opdruk enz enz. Dat komt ervan als je voor de winter een rustige plek uitzoekt (zonder TV!) dan hou je tijd over om je creativiteit te ontplooien:)

Een ding wat daarin voorop staat is dat we het leuk moeten vinden om dat te doen, en dat doen we! Al deze activiteiten blijken vooral mogelijk doordat we Internet gebruiken en dan meer specifiek onze website(s) maken.

Twee Nederlandse websites en twee Engelstalige. Door die websites houden we onze kids, familie en vrienden op de hoogte en wij houden er een zichtbare herinnering aan over. Leuk om te doen en mooi om te bewaren.

Onderneming

De Engelse websites hebben wij vooral opgezet om er een ondernemening van te maken, zodat we op eigen financiele kracht verder kunnen. Een dergelijke website is alleen mogelijk als je een goed programma kiest om de website te maken en een webhost zoekt die perfect werkt. Met dat in ons achterhooofd is John gaan surfen over het Internet en is uitgekomen bij Site Build It (SBI). Een Canadese onderneming die een wel heel specifiek concept heeft wat ons enorm aanspreekt. Content Preselling Traffic Monetize (CPTM) Geen website fabriek, geen ordinaire verkoopsite maar een uitgewerkt concept waardoor je een website bouwt die werkt.Content Preselling Traffic Monetize (CPTM)

Door de inhoud (content) waar mensen iets aan hebben, maak je mensen enthousiast (preselling) om terug te komen (traffic) zodat ze daarna graag willen kopen (monetize).

Heel simpel maar ook zeer doeltreffend. Op allerlei manieren helpt SBI je door dit proces van teksten schrijven, technieken gebruiken, opbouwen van je verkeer, en het implementeren van verkooptechnieken.

Eigenlijk teveel om op te noemen  welke ondersteuning ze bieden. Op de site van SBI is alles in het Engels geschreven wat mij eerst een beetje huiverig maakte om er aan te beginnen. Nu is dat geen probleem meer soms merk ik niet eens meer dat ik in het Engels zit te lezen. Hoewel het hele programma dus in het Engels is kun je dus WEL websites bouwen in andere talen! Dat is absoluut geen probleem! Ze houden zich ook aan hun eigen concept. Veel van wat ze te vertellen hebben is gewoon toegankelijk of je nu wel of niet een website bij hun maakt. Dus gewoon kijken en leren kan ook! "Nadeel" is dat je er "hebberig" van wordt want veel super  handige onmisbare tools    voor het bouwen van een "succesvolle website die werkt" zijn alleen toegangelijk voor SBI-owners.

Compleet

Het is haast onmogelijk om hier te vertellen wat ze allemaal doen dus kun je beter zelf even naar het  complete aanbod kijken.  Wat ook mooi is dat iedereen die iets te vertellen heeft (over een hobby, verzameling of specifieke kennis) een website kan bouwen die werkt! Ook mensen met "kleine" ondernemingen die ze willen promoten, of als ondersteuning  voor verkopen op Ebay,  het aanbieden van diensten, eigenlijk teveel om op te noemen.

Wij zijn er enthousiast over, ook omdat SBI  je de mogelijkheid geeft om het uit te proberen!   Het is hard werken, zoals elke onderneming hard werken is, maar je ziet het resultaat groeien  en groeien. Ons doel is de website helemaal klaar te hebben als we weer verder reizen en dan ons nog alleen maar bezig te houden met reizen en het vertellen van onze ervaringen, want dat blijft toch het belangrijkste!

Thea en John

Site Build It!Voor iedereen die met ons mee wil reizen: De Slow Shop

Producten gemaakt in de USA bedrukt met ONZE foto's en de foto's van Dennis Zuyderduyn!

Kijk en kies. Klik op een afbeelding of op het logo van Cafe Press en je wordt door gelinkt naar de site waar je alles kunt bekijken en bestellen!

Veel plezier met Shoppen.

 

Support This Site

Let op: Prijzen zijn in Amerikaanse dollars! Omgerekend naar Euro's is alles veel voordeliger!

Onze Vienna op een briefkaart!

 
Buttons met diverse opdruk!

 

Cap in diverse kleuren

Spaghetti top met Vienna, diverse kleuren en maten

 

Raglan shirt, diverse kleuren en maten

 

Tas met opdruk

   
Last updated: 08-07-2008

Created with EasyPage