easypagelogo

In Nederland 
Blij of niet blij 

Kerkdriel, februari 2007

Blije reizigers

Omdat ik af en toe commentaar krijg op mijn stukjes dat ik wel erg veel vertel over wat er allemaal mis gaat, hier een verslag van alle goede dingen op mijn pad:

Afbeelding / Picture Afbeelding / Picture

De afgelopen week stond en staat in het teken van familie en vrienden. 14 februari was ik jarig en zeer onverwachts stond daar mijn schoonfamilie ( op de “stoep“ ) om ons op te halen en zijn we uit eten gegaan! Onze nieuwe matrassen zijn klaar (eindelijk) en ze worden gebracht door mijn schoonzus en zwager, samen met de post van de afgelopen weken. We krijgen koffie onderweg van schoonzus en nichtje.

Kids op bezoek

De kids komen langs in het weekend, ook ter ere van mijn verjaardag, en we maken gezamenlijk een boswandeling. We leggen de agenda’s bij elkaar om een weekend af te spreken in April om nog een keer door te zakken voor we de grens over gaan. Mijn vader belt en mijn zusje uit Amerika.

We worden opgehaald in Vinkel en eten bij oudste schoonzus, tijdens het eten snort de was- en droogmachine en met de schone was worden we weer terug gebracht. Als we in Oss aankomen bellen we een vriendin en die weet weer een wei bij de ouders van een klasgenootje van haar dochter. Binnen 5 minuten is er een plek geregeld. We eten en douchen bij onze vriendin.

Maaspont          Afbeelding / Picture

We gaan op weg naar Kerkdriel en het lang verwachte en gevreesde moment is aangebroken: de pont over de Maas.

De helling is steil en glad. John en ik mennen de paarden keurig naar beneden en de paarden doen precies wat ze moeten doen. Op de pont briesen ze zachtjes en wat angstig door de neus maar ze blijven rustig. Aan de overkant nemen ze een flinke draf omhoog en het gaat geweldig! Wat een kick om ze zo te zien werken en te merken dat het allemaal goed gaat.

Gezonde beweging

Als we rijden loop ik zoveel mogelijk mee naast de bok (goed voor conditie en de lijn) dus weer een voornemen dat ik uitvoer! (inclusief het stoppen met roken en het eten van veel groenten).

In Kerkdriel waar John geboren en getogen is staan we bij familie op het erf en de paardjes in een prachtige wei. Weer eten we bij een schoonzus. Dat we zo aan kunnen schuiven is al geweldig maar we kunnen ook nog eens ons verhaal kwijt.

Mail

De jongste dochter en de oudste zoon zijn druk bezig met het uitzoeken van een plek in april waar we allemaal kunnen slapen inclusief de paarden. Van de middelste krijg ik een opbeurend mailtje….

Afbeelding / Picture

Kortom: te veel om op te noemen maar noodzakelijk om het toch te doen want geloof me: ik heb de tijd van mijn leven en geniet volop!

Thea

 

Wat doen jullie de hele dag?


« Terug


Last updated: 01-30-2008

Created with EasyPage