easypagelogo   


 

Onze droom

Levensstijl


Januari 2007

Voornemens

Ik kan moeiteloos, lijkt het wel, mijn oude levensstijl inpassen in dit nieuwe leven. Dat lijkt heel erg goed maar dat is het dus niet. Van al mijn plannen en goede voornemens komt op deze manier niets terecht. Om even een rijtje op te sommen: ik kijk nu geen tv meer maar zit wel veel achter de laptop. Ik eet nog steeds mayonaise bij mijn eten maar het is nu een vreemd merk. Het plan om aan mijn conditie te werken schuif ik voor mij uit tot aan het tijdstip dat we “echt” aan de reis beginnen.

In de woonwagen is het nog erger. Er liggen weer overal stapel boeken, de post ligt er weer (onbehandeld) en de afwas wordt ook niet meer na elke maaltijd gedaan. Over de maaltijd gesproken, vroeger aten we voor de buis nu eten we terwijl de radio aan staat. Kortom, ons oude leventje gaat gewoon door maar nu op 7 vierkante meter!

Afbeelding / Picture

Gezond

Terwijl mijn goede voornemens talrijk zijn en toch ook best realistisch. Ik wil gezonder eten met meer groente en minder vlees. Met een half uur per dag wandelen bouw ik een conditie op waar ik even mee vooruit kan!

Op en in de woonwagen heeft alles een eigen plek en ik had de illusie dat ik eindelijk de discipline kon opbrengen het ook daar te houden. Helaas weet ik ook hier een manier te vinden om over alles heen te stappen. Ik ben er nog niet uit welke stappen ik moet ondernemen om te veranderen.

Vooralsnog ben ik verbijsterd door de wetenschap dat, waar ik ook naar toe ga en wat ik ook ga doen, vooral mijzelf meeneem…..en dat is schrikken!

Andere Voorbeelden

Tijdens de voorbereiding hebben we gelogeerd op een wel heel speciale plek.

Het grensgeval in Baarle-Nassau. Deze mensen leven eenvoudig en hergebruiken materialen om allerlei mooie dingen te maken. O.a. zeer professionele Mongoolse tenten zgn Yur of Ger tenten.

Zij hebben ook plaats voor een NAR-Lid. Meer hierover onder de link

Het grensgeval/ nooit meer haast

Afbeelding / Picture

Netwerk Alternatieve Reizigers, voor vrije plaatsen, meewerkplaatsen op basis van kleinschaligheid, wederzijds respect en veel inspiratie.

Netwerk alternatieve reizigers


         


« Back


Last updated: 06-26-2008

Created with EasyPage