easypagelogo  
In Hongarije             

Cadeautips voor de donkere wintermaanden:

Winter

Kijk in het drop down menu voor ideeën en proef-abonnementen.

(opent in nieuw venster)

Schuilstal

November 2007. De winter is ingevallen in Hongarije. Geen twijfel aan. Het levert mooie plaatjes op. De paarden staan te miezeren in de wei. Ze hebben wel een schuilstal maar daar gaan ze bijna niet in. John legt daar het hooi neer én buiten ook. Toch blijven ze liever in de modder staan.

Het is heel gek om 's avonds te gaan slapen terwijl er niets te zien is. De volgende morgen is alles bedekt met een witte wollen deken! Het is gelukkig geen somber weer. De dagen zijn kort maar wij vermaken ons prima in het huurhuisje.

Afbeelding / Picture

Afbeelding / Picture

Afbeelding / Picture

Burgemeester

We hadden het kunnen weten want de burgemeester had al maatregelen genomen. Deze hekken zijn bedoeld om stuifsneeuw van de weg af te houden. Ik denk dat het lang geleden is dat we dit in Holland nodig hebben gehad. Voor de mensen hier is het heel gewoon. Je ziet ze ook niet opeens skieen of zo. Er gaan extra jassen en handschoenen aan, en dan weer verder.

  Afbeelding / Picture       Afbeelding / Picture

Lezen en schrijven

De dagen zijn erg kort aan het worden. De boeren beginnen hier dan ook al vroeg. Wij zijn niet zo snel, kunnen wat langer slapen en voor je het weet kunnen de kaarsen al weer aan. Het is heel raar om nu weer meer ruimte te hebben voor lezen en schrijven. Op reis is de dag al snel gevuld met plek zoeken, hooi regelen en water, nu hoeft dat veel minder. Groot voordeel is dat we eindelijk wat tijd nemen om aan de reis terug te denken. We hebben het er veel over ,zo samen. Het gaat gewoon weer kriebelen dat reizigers bloed. Wat een prachtige herinneringen......

123dagblad.nl Uw online kiosk voor dagbladabonnementen

 

Voltreffer

O,Ja. Dit is wat er gebeurt als je in je eentje een auto aanduwt die vast zit in de sneeuw. Klassiek verhaal. Ik kon net niet op tijd wegkomen terwijl John gas gaf. Eenmaal los kostte het nog een kwartier om bij te komen van de lach. We waren onderweg met een makelaar. Het volgende huis was gelukkig leeg zodat ik niet voor gek stond bij de eigenaar.

Het perfecte huis zat er nog niet bij. De plannen wisselen met de dag dus zal het daar ook wel aan liggen!

Thea

Afbeelding / Picture

   

  we zijn er uit!

Back


Last updated: 01-07-2008

Created with EasyPage